Visie

Duurzame vertrouwensrelatie

HDS streeft naar een duurzame vertrouwensrelatie. Uw vast aanspreekpunt, de dossierbeheerder, volgt uw dossier op in samenspraak met een vennoot.

De samenwerking met ons cliënteel kenmerkt zich door maatwerk: onafhankelijk advies afgestemd op uw (veranderende) behoeften. HDS denkt kritisch mee, in alle discretie en met de nodige flexibiliteit.

Dit doen we al sinds 1952. Sinds meer dan dertig jaar heeft onze focus op de vrije beroepen zich verruimd naar een verscheidenheid aan klantenrelaties uit diverse branches.

Ophaaldienst

HDS biedt een maandelijkse ophaaldienst voor Antwerpen, Limburg, Brabant en Oost-Vlaanderen. U moet zich dus niet verplaatsen om uw documenten binnen te leveren. Via ASP (Application Service Provider) kan u zelf de input voorbereiden zodat u enkel een beroep op ons hoeft te doen voor uw fiscale verplichtingen en de jaarafsluiting of voor een beperkt onderdeel van uw boekhouding.

Uw boekhoudgegevens digitaliseren, veilig en gebruiksvriendelijk in onze software integreren is ook mogelijk. Wij voorzien daarnaast de optie om de boekhouding te voeren op uw eigen software.